Victòries del Castelló, del Villarreal B i de La Nucia

El Grup Tercer de la Segona Divisió B inicia la temporada amb la victòria de tres equips valencians.

El Castelló guanya 0-2 a la Creu Alta.

Set equips valencians han iniciat la temporada en Segona B. Dos d'ells, La Nucia i l’Oriola, acaben d'aconseguir l'ascens. Un altre, l'Hèrcules, va estar a punt de deixar la categoria per a pujar a Segona, però al final la sort li va resultar adversa. Haurà d'intentar-ho una altra vegada. El millor resultat, l'ha aconseguit el CD Castelló. Acostumat a ser en la temporada passada un dels eterns cuers, ha començat amb una important victòria a la Creu Alta contra el Sabadell. Dos gols, un de César Díaz i un l'altre de Jamelli, fa que els orelluts comencen guanyant fora de casa i en un camp sempre complicat. Per als d'Óscar Cano la victòria té encara més mèrit, perquè viatjaven al nord amb l'absència per lesió del davanter Jairo Cárcaba.

El Villarreal B guanya l'Atlètic Llevant en el derbi valencià, i l'Hèrcules empata

El Villarreal B, un dels equips forts d'aquesta categoria, ha guanyat l'Atlètic Llevant per 2-1. El segon gol, d’Edu Espiau, de tisora, parla de la classe del canari, que ve procedent de Las Palmas Atlètic. Els granotes s'han de conformar amb el gol del marroquí Safian Chakla, abans en les files de la UD Melilla. Un gol que no val per a sumar cap punt.

L'Hèrcules, tot i aconseguir un punt, no està  satisfet amb l'empat a un en casa de l’AE Prat. Els de Lluís Planagumà s'avançaren al minut 82 amb un gol de Benja Martínez. El davanter va veure porta, tot i no haver disputat cap partit durant la pretemporada a causa d'una lesió muscular. Quan els alacantins pensaven que el partit estava guanyat, la gerra d'aigua freda vingué amb el gol de Patxi, tres minuts després. L’AE Prat és, en teoria, un dels conjunts més fluixos del grup, acabat d'ascendir a aquesta categoria.

La Nucia guanya, l’Oriola perd per golejada, i polèmica arbitral en el València Mestalla-Lleida

Un dels altres equips que s'estrena en el grup és l'Oriola, que entrena Miguel Ángel Villafaina. L’SD Ejea va amargar el primer partit dels del Baix Segura amb un 4-0. Una vertadera tortura per al porter, Emilio. Precisament serà l’AE Prat el pròxim rival de l'Oriola al Municipal de Los Arcos.

La Nucia sí que ha sabut omplir de joia la seua afició en estrenar-se amb un 1-0 en casa contra el Cornellà. El gol, l'ha marcat el centrecampista Fran, que als 35 anys és un dels jugadors que mai no perd l'ocasió de demostrar les qualitats que té. I la mala notícia, l'ha donada el València Mestalla en un partit molt polèmic. El Lleida Esportiu aconsegueix la victòria per 1-2. Els dos gols, els van marcar els visitants en la primera part, i els dos seguits. Al minut 17 marcava Marc Martínez, i tres minuts després, Xemi. Jordi Sánchez marcava el gol dels valencianistes, i només el pal va evitar l'empat a dos. El partit ha acabat amb els locals demanant, primer, un penal comés per la defensa del Sabadell, i immediatament després, un gol que l'àrbitre ha considerat fantasma.