• VÍDEO | Els equips de Pere Roc i Pablo s'aferren al lideratge

  Esports Pilota | 17/02/2020 18:15
  J. C. Rodríguez

  Les lligues professionals Bankia consoliden els seus líders. En escala i corda el conjunt de Benidorm, format per Pere Roc II, Javi i Carlos, continua al capdavant de la classificació sense conéixer la derrota després de sis partides disputades. En raspall, la formació representant d'Alzira, amb Pablo, Seve i Lorja, recupera el lideratge gràcies a la seua victòria contra els de Vercher.

  En la modalitat d'escala i corda el que marca ara el tall per a jugar les semifinals és el trio de Montserrat, amb Marc, Jesús i Álvaro. Destaca també la recuperació del trio de Dénia. Soro III, Félix i Héctor han guanyat les dues últimes partides i han pujat fins a la cinquena plaça. Qui no alça el cap és el trio d'Almussafes que, a més, perd Raül per lesió.

  La classificació queda així:  La setena jornada comença aquest dimecres al trinquet de Guadassuar amb la partida entre els trios de De la Vega i Marc. Els primers tindran la baixa per lesió del seu mitger titular, Raül, i en el seu lloc jugarà Salva de Massamagrell. Dissabte la lliga tornarà a Pelai amb els trios de Francés i Genovés II i diumenge de matí, a Xàbia juguen els de Soro III i Puchol II, partida que podran seguir en directe per la televisió d'À Punt.

  Raspall

  En raspall, amb l'inici de la segona volta de la lliga, Pablo, Seve i Lorja han recuperat la primera plaça gràcies a la seua victòria enfront dels de Vercher. La lluita per entrar en semifinals està molt igualada com va quedar demostrat en l'enfrontament que van protagonitzar els de Punxa i Marrahí, amb victòria per la mínima dels primers.

  La classificació queda així:  La setena jornada comença divendres al Genovés amb l'encontre entre els de Moltó i Marrahí. Dissabte, a la Llosa de Ranes, s'anuncien els trios de Ian i Vercher, i diumenge la lliga arriba a Ontinyent, on s'anuncien les formacions de Punxa i Pablo.