• Jornada solidària per a aconseguir la igualtat a través de la pilota

    Esports Pilota | 19/01/2019 06:30
    À Punt Esports

    Aquest dissabte es posa en marxa el projecte Pilota for Freedom, que té l’objectiu d’aconseguir la igualtat social a través de la pilota. La idea partix de la Federació de Pilota Valenciana i l’ONG Goals for Freedom. 

    De moment, el projecte se centra en una jornada solidària, que se celebrarà aquest dissabte al trinquet de Borbotó, a València. L’acte començarà a les 10:00 hores amb diversos tallers. Tal com ha anunciat la vicepresidenta de la Federació i actual millor jugadora europea de pilota, Ana Belén Giner,  el primer taller consistirà a ensenyar "com posar-se els guants i preparar-se les mans per a després fer calfament i jugar unes partides de raspall, de one wall i de frontó". 

    A la jornada s'espera que assistisquen unes 60 dones de la Creu Roja Internacional i de l'ONG Goals for Freedom, cofundada per Patrícia Campos, qui ha destacat que ella no va jugar mai a aquest esport tradicional però que ara "és el moment d'ensenyar a tots els components de Goals for Freedom perquè no els passe el mateix".