• Presentada la final de la Copa Caixa Popular de Raspall

  Esports Pilota | 31/10/2019 21:00
  À Punt Esports

  Presentació de la final de Copa Raspall / FUNPIVAL

  La seu de la Diputació de València ha acollit la presentació de la final de la Copa Caixa Popular de Raspall que es disputa diumenge al trinquet del Genovés i que retransmetrà la televisió d'À Punt diumenge a les 11:30 hores.

  En aquesta edició, el trofeu de la competició del KO és una obra de l'artesà José Vicente Ferrando amb 70 centímetres d'alçària i a la base quedaran gravats tots els noms dels campions.  A més, FUNPIVAL ha establit que aquest trofeu se'l podran endur a casa els pilotaris que hagen guanyat la competició de cadascuna de les modalitats tres voltes consecutives o 5 de manera alterna. 

  En la final de diumenge s'enfrontaran l'actual campió, Brisca, que intentarà revalidar el títol amb Vercher, la seua parella, contra Pablo i Tonet IV, que arriben a la seua primera final d'este prestigiós campionat.

  Abans de diumenge, es disputaran les semifinals de la Copa Caixa Popular d'Escala i Corda. A Sueca divendres a les 18:30 hores lluitaran per un lloc en la final en aquesta modalitat, l'equip de Marc i Javi contra De la Vega i Jesús. En el segon duel, que es jugarà dissabte al trinquet de Pelai, Puchol II i Tomàs II s'enfrontaran a Pere Roc II i Santi. La final, que es disputarà al trinquet de Guadassuar el diumenge 10 de novembre, s'emetrà en directe per la televisió d'À Punt .