Arón Canet correrà en Moto2

El pilot de Corbera correrà en la segona categoria del motociclisme en l’equip Ángel Nieto que dirigeix Jorge Martínez ‘Aspar’.

Arón Canet, que en l’actualitat va segon en el Mundial de Moto3, a només un punt de l’actual líder, l’italià Dalla Porta, correrà la pròxima temporada en Moto2 en l’equip Ángel Nieto que dirigeix l’alzireny Jorge Martínez ‘Aspar’.

El de Corbera, amb 19 anys, pujarà a la segona categoria del circuit mundial de motociclisme i es convertirà en la primera peça del projecte valencià per al 2020.

Aquesta és la quarta temporada del jove pilot en el Mundial, un any en què, quan ja s’han disputat 11 carreres, ha aconseguit fer sis podis i sumar dues victòries en el Gran Premi de les Amèriques i al circuit de Brno el passat 4 d’agost.

Canet, que en el passat va patir un accident en bicicleta quan eixia a entrenar-se, ha recuperat enguany la confiança i ha convertit la seua agressivitat al comandament de la moto en més control i més reflexiu en els plantejaments de les carreres. El pilot, fins i tot, treballa amb un preparador físic per a aconseguir el repte de ser campió del món en Moto3.

Quan queden huit proves per a la fi del campionat, el de Corbera, que al maig, poc abans d’una prova del Mundial perdia el seu avi, estarà la pròxima temporada en una competició en què, des de 1992, han participat més d’una desena de pilots valencians en la categoria intermèdia, entre ells Jorge Martínez, Alex Debón, Héctor Barberà, Faubel i Nico Terol, entre d’altres.