Arón Canet estrena el Mundial amb podi

El pilot de Corbera ha inaugurat el caseller de podis en la primera carrera del Mundial de Motociclisme, a Qatar, amb una tercera posició en Moto 3.

Podi del Gran Premi de Qatar

Estrena del Mundial i primer podi per a Arón Canet. El pilot valencià de KTM partia des de la 'pole', però la potència de les Honda ha acabat imposant-se en l'emocionant Gran Premi de Qatar. Finalment ha entrat tercer a meta, per darrere de Kaito Toba, primer japonés que guanya una carrera en Moto 3, i de l'italià Lorenzo Dalla Porta. Es tracta del desé podi en la carrera d'Arón Canet, que ja l'any passat va quedar segon al circuit de Losail, i que a més, va arribar a liderar el campionat. Un bon inici per al pilot de Corbera, que enguany fitxava pel nou equip de Max Biaggi.

6 valencians al Mundial

En la posició número 17 ha finalitzat el pilot de Cullera Vicente Pérez. Jaume Masià, amb 3 dits del peu fracturats per una caiguda als entrenaments, ha abandonat la carrera per una caiguda que ha involucrat 4 pilots en la volta 2. Sergio García haurà d'esperar 12 dies per a complir 16 anys, l'edat mínima per a disputar grans premis. Tot i estar present a Qatar, el pilot de Borriana haurà d'esperar al pròxim gran premi per a estrenar-se.

Navarro i Lecuona abandonen

La participació valenciana al Mundial la completen en Moto 2 Jorge Navarro i Iker Lecuona. Els dos s'han vist implicats en una caiguda en la volta 2 i se'n van de buit del Gran Premi de Qatar.