• Bautista debuta amb bon peu

  Esports Poliesportiu | 26/09/2019 15:46
  Cristobal Molina

  Roberto Bautista ha batut el tenista valencià d'adopció Pablo Andújar per 7-5 i 7-5 en el torneig de Zhuhai, a la Xina. 

  El castellonenc, que participa com a segon cap de sèrie, tornava a la competició d'elit després de caure eliminat en l'US Open i amb esta victòria aconsegueix un lloc als quarts de final i suma punts de cara a les ATP Finals 2019 a Londres, on estaran els millors huit jugadors de l'any.

  El primer set es posà de cara a Bautista després de trencar el servei en el quart joc, fet que va estar a punt de repetir amb 4-3 en el marcador, però Andújar va salvar tres boles de trencament i va guanyar els dos jocs següents. La situació no va fer caure Bautista, qui va recórrer a la veterania i va aconseguir guanyar els següents tres jocs per a endur-se el primer set amb un marcador de 7 a 5.

  La ratxa del castellonenc va continuar en la segona mànega, en què es va situar amb un 3-1 a favor. Andújar es va refer i va aconseguir forçar el tie-break, on  Bautista va ser el que millor es va abstraure de la pressió. Va trencar el servei per a endur-se de nou el set per 7-5 i va aconseguir la victòria.

  D'esta manera, Bautista continua en el torneig, en què disputarà les semifinals amb Seppi, qui va donar la sorpresa en eliminar Kyrgios en primera ronda.