Benidorm i Sagunt perden contra Logronyo La Rioja i Conca

El Benidorm no pot certificar la tercera victòria consecutiva contra el Logronyo, que serà el pròxim rival del Fertiberia.

El llançament exterior, clau en la derrota del Benidorm

Els dos representants de la Comunitat Valenciana en Asobal no aconsegueixen véncer al seu pavelló en els respectius partits ajornats per la Covid. Els de Fernando Latorre han competit en la primera part, però l'actuació del porter de La Rioja, Rangel, amb 21 aturades i l'expulsió de Mario, que havia anotat 5 gols en els primers 30 minuts, han decantat el partit del costat dels visitants per 24-30. Els de Sagunt, amb molts problemes per a foradar la porta rival, es veuen superats pel Conca, que no ha donat opció en tot el partit.

L'Handbol Benidorm venia de dues victòries. Era un bon moment, en un principi, per a batre's amb el Logronyo. El partit ha començat amb molt pocs gols. Minut 10 i el marcador era de dos 2-3. Amb la defensa ben posicionada, als de la Marina els costava molt foradar la porteria del jugador més destacat del partit, Rangel. Mario, en les contres, es tirava l'equip a l'esquena i, a dos minuts per al final de la primera part, els dos conjunts empataven a 10. El final del primer període ha marcat el partit. Targeta roja molt rigorosa per al millor del Benidorm i, en els dos minuts amb inferioritat, dos gols en contra.

Ja en la represa els de La Rioja han marcat el temps del partit. Rangel ha fet un mur infranquejable per als de Latorre. El tir exterior no funcionava, mentre que el Logronyo, amb avantatges de 5-6 gols, controlava el partit fins al xiulit final. Sense temps de digerir la derrota, divendres viatgen a Aranda per a jugar dissabte.

Precisament el botxí del Benidorm, el Logronyo La Rioja, serà el pròxim rival dels de Sagunt. Molt hauran de millorar en atac si volen traure res de positiu contra un equip amb jugadors molt físics i que apunten als llocs capdavanters de la classificació. El 9-16 de la primera part era aclaridor. Els de Conca manaven en el resultat i en el partit. Imprecisions en les passades i problemes per a foradar la defensa. En l'equador del segon període, ni les aportacions d'Óscar García i Kozina han pogut ajustar més el marcador, 23-32.