El Llevant UE remunta contra el Peníscola en el derbi de futbol sala

Maxi Rescia marca en l'últim minut per a aconseguir la victòria granota.

El Pavelló Municipal de Peníscola era l'escenari d'un emocionant i disputat derbi entre el Peníscola i el Llevant. El Peníscola no volia encadenar la segona derrota consecutiva després d'haver perdut la passada jornada a la pista de l'Osasuna Magna. Els primers a avançar-se al marcador van ser els locals amb dos gols de Xavi Cols i Raúl Gómez, en els primers quinze minuts. Els de Diego Ríos van reaccionar i abans del descans van empatar el partit mitjançant Rescia i Márquez.

A la represa, el Llevant va imposar el seu joc i va fer dos dianes més que posaven el 2 a 4 en l'electrònic. Els autors van ser Rescia i Rubi. Amb aquest avantatge, el Peníscola continuava lluitant i aconseguia empatar amb dos gols de Raúl Gómez i Josiko. Poc va durar l'alegria al pavelló Municipal, perquè Javi Sena va tornar a avançar els granotes. Raúl Gómez va ser novament l'autor de l'empat.

Els últims 5 minuts van ser molt trepidants. Claudino feia el 6 a 5, però Gallo i finalment Maxi Rescia aconseguien la remuntada granota. Aquest és el segon partit consecutiu que guanyen fora de casa i els deixa en llocs de participació en la Copa d'Espanya.