El Morvedre suma la primera victòria de la temporada a Còrdova (25-28)

L'equip de Montse Puche ha aconseguit un important triomf contra un rival directe per la permanència.

Carolline Dias es disposa a fer un llançament
Carolline Dias es disposa a fer un llançament / @BMMorvedre

L'Handbol Morvedre ha aconseguit la primera victòria de la temporada en la jornada 5 de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'equip de Sagunt ha vençut per 25-28 l'Adesal Còrdova, un rival directe per la permanència en la Lliga Guerreras.

El partit va estar marcat per la igualtat, però amb moltes alternatives i avantatges no superiors a dos gols. Al final de la primera part, les del Camp de Morvedre guanyaven per un ajustat 15-16.

El guió va canviar en la segona part i les jugadores visitants van arribar a tindre una renda màxima de cinc gols (19-24). No obstant això, les cordoveses no van abaixar els braços i van retallar diferències en el marcador fins al 23-25. Però a les saguntines no els va superar la pressió i, amb un gran final de partit, les de Montse Puche es van acabar imposant per 25-28. Esther Lacueva i Carolline Dias, amb cinc gols cada una, van ser les millors jugadores del Morvedre.

L'altre equip valencià de la categoria, l'Handbol Elx, no ha disputat el partit corresponent a la jornada 5 contra el Granollers per positius en Covid-19 en l'equip català.