El Xaloc Alacant ja és equip de primera

Un gol de Laura García frena la remuntada de l’Alcantarilla (4-1) i condueix les alacantines a Primera divisió de futbol sala.

El Xaloc Alacant va fer en l’anada dels play-offs per l’ascens un gran partit, imposant-se per 5 a 1 a l’Alcantarilla al Pitiu Rochel. Aquest avantatge ha sigut determinant per a ascendre de categoria, ja que en la tornada han perdut per 4 gols a 1 a la pista del conjunt murcià. L’Alcantarilla no els ho ha posat fàcil. Al descans ja havien anotat les quatre dianes. Nerera en dues ocasions, María Ángeles i Cintia han batut la portera del conjunt alacantí. Havien aconseguit la remuntada i amb aquest resultat pujaven elles.

Al descans ha reaccionat el Xaloc

Passar pel vestidor els ha anat bé a les jugadores de María Molina. Les locals seguien pressionant i les visitants patint i, quan faltaven dos minuts per a acabar el partit, Laura García ha anotat el gol que confirma el somni del Xaloc de volar alt i jugar en Primera. En l’eliminatòria global del play-off s’han imposat a l’Alcantarilla per 6 a 5. L’equip alacantí estarà la pròxima temporada en l’elit del futbol sala, on acompanyarà el combinat de la Universitat d’Alacant.