Els equips valencians d’handbol es deixen punts en els partits ajornats

El Benidorm empata a Cantàbria i el Port de Sagunt cau amb contundència contra el Granollers.

El jugador de l'Handbol Benidorm, Josep Folqués, durant el partit davant el Liberbank Cantabria / Twitter: @bmbenidorm

Els dos equips valencians que jugaven partits ajornats aquest dimecres s’han deixat punts i es mantenen en les posicions mitjanes i baixes de la classificació de la Lliga Asobal.

Fraikin Granollers - Fertiberia Port de Sagunt (35-22)

D’una banda, el Fertiberia Port de Sagunt, que jugava el partit corresponent a la novena jornada, ha caigut derrotat per 35 a 22 contra el Fraikin Granollers, quart classificat, en un partit en el qual en cap moment ha tingut ocasió de disputar la victòria.

Ja en els primers tres minuts, els catalans s’imposaven per 4-0 i les constants pèrdues de pilota del Port de Sagunt no ajudaven a donar estabilitat al joc i intentar refer-se en el marcador. Cap a mitjans de la primera part, els de Vicent Nogués han millorat les seues prestacions, però l’eficàcia de cara a porteria del Granollers ha impedit que es pogueren acostar al seu rival i se n’han anat al descans amb un 16-10 i la sensació que el partit estava pràcticament sentenciat.

El guió de la segona part ha sigut pràcticament igual. L’equip català no ha baixat d’intensitat i tot i que el Port de Sagunt ha estat més encertat de cara a porteria, les envestides del Granollers han fet que els últims minuts s’hagen convertit en un tràmit per als dos.

Liberbank Cantabria Sinfín - Club Handbol Benidorm (32-32)

L’Handbol Benidorm s’enfrontava a un equip inferior per classificació, però que li ha posat les coses molt difícils. El partit, corresponent a la jornada 13 de lliga, ha estat dominat en tot moment pel conjunt local, que no ha aconseguit tancar el marcador i ha vist com els de la Marina Baixa rascaven un punt en l’últim minut.

Ja a la primera part el conjunt local es va avançar 3-0 en el marcador. L’efectivitat càntabra era el principal aval del seu joc i els gols han caigut com a mosques. L’entrenador de l’Handbol Benidorm, Fernando Latorre, ha estat ràpid i ha demanat un temps mort, punt d’inflexió per al seu equip que ha retallat distàncies fins a un 18-16 al final de la primera part.

En la segona, els de la Marina Baixa han eixit dominant i han aconseguit empatar a 19 en els primers minuts. Ha sigut en aquest moment quan l’equip alacantí ha abaixat els braços i s’ha vist per darrere en el marcador amb un contundent 29-24. No obstant això, els de Fernando Latorre han tornat a pressionar en un esprint final on han anat retallant distàncies fins que en l’últim minut, des dels 7 metres, haja sigut Nikcevic qui ha rescatat un punt per a l’Handbol Benidorm.