Handbol femení: Castelló i Morvedre perden, Elx Mustang guanya

Sort dispar per a les guerreres valencianes repartides en els 4 equips d'handbol femení a la Comunitat Valenciana. Només l'Elx ha pogut guanyar.

Mentre que el CH Canyamelar València empatava a 21 davant l'Helvetia BM Alcobendas en la jornada avançada al 15 de desembre, la resta d'equips disputaven aquest dissabte 29 l'últim partit de l'any.

El primer a jugar ha sigut el Club Balonmano Morvedre, que perdia per 30 a 21 al Palau Congost davant del KH-7 BM Granollers, en un partit que no va tindre més que un color: el blanc i blau de les catalanes. Al descans, les valencianes ja perdien per 16 a 9 i mai feren la sensació de poder remuntar. La millor jugadora del Morvedre ha sigut Cristina Polinio, amb 5 gols.

Pareguda o pitjor sort ha tingut el BM Castelló, que ha caigut per un contundent 34 a 18 a terres castellanes davant de l'Aula Alimentos de Valladolid. Al descans, un marcador de 16 a 4 que ja feia preveure un desenllaç molt pobre per a les castellonenques que han tingut, com a dona més destacada Alina Gabriela, amb 6 gols.

L'Elx MUSTANG, en ratxa

Qui ha deixat en el més alt el pavelló de la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana han sigut les guerreres de l'Elx Mustang, que acumula quatre victòries consecutives i se situen quasi en la zona que dona accés a les competicions europees. Les il·licitanes han arrasat el Rincón Fertilidad Málaga per 29 a 23 amb una segona part impressionant i en la qual pràcticament cada atac es convertia en gol. Tot i patir la baixa de dues de les jugadores més importants -Anita i Jennifer- la contribució a l'atac de la internacional espanyola Ana Isabel Martínez ha sigut demolidora, amb 10 gols. La castellonenca establida a Elx, Clara Gascó, també ha tingut un paper destacat amb 7 gols.

A la fi d'aquesta jornada 11, l'Elx Mustang ocupa la posició 6, amb 14 punts. El Morvedre és el que fa 11 amb 4 punts i tanquen la taula el Castelló i el Canyamelar amb 3 punts i una única victòria.