L’Elx Mustang passa a semifinals de la Copa de la Reina

Les il·licitanes superen les amfitriones del Zuazo de Barakaldo per 21 a 24 amb una segona part molt seriosa en defensa.

L’Elx Mustang passa a semifinals de la Copa de la Reina / À Punt NTC

L’Elx Mustantg jugarà quest dissabte des de les 16 de la vesprada la primera de les semifinals de la Copa de la Reina davant l’Aula Valladolid, després d’imposar-se divendres a la nit al Zuazo de Barakaldo per 21 a 24.

Les basques eren favorites perquè el campionat es disputa a la seua ciutat. A més, el Mustang arribava molt tocat anímicament per la vital baixa per lesió de la seua jugadora més determinant: Laura Hernández.

El partit no ha arrancat massa bé perquè el Zuazo ha imposat un parcial de cinc a u inapel·lable. Les il·licitanes han agafat to després dels minuts inicials i han acabat la primera part amb empat a onze i la possibilitat d’anar a vestidors per davant si no haguera errat Jennifer un penal en l’últim segon.

La segona part ha sigut una autèntica demostració de solidesa defensiva i de resolució en porta contraria. Jennifer, i sobretot la castellonenca Clara Gascó per l’atac dret, han marcat diferències amb sis i cinc gols respectivament.

En els minuts finals, la portera Nicol Morales ha aparegut per a fer aturades decisives i les basques han perdut dos balons definitius.

Així, el Mustang ha agafat un avantatge de tres gols ja insalvables per al Zuazo, que ha acabat tirant la tovallola.

Ana Martínez ha tornat a demostrar el seu lideratge sostenint l’equip en els pitjors moments i anotant sis gols.