L'Elx Mustang perd en la pròrroga i no jugarà la final de Copa (28-29)

Les jugadores de Rocamora acusen l'esforç del partit de quarts de final i deixen fugir la que hauria estat la primera final de la seua història.

L\'Elx Mustang perd en la pròrroga i no jugarà la final de Copa (28-29)

Ho han donat tot, fins a l'últim alé, però aquest dissabte no tocava. La història no ha volgut que les il·licitanes jugaren la seua primera final. L'Aula Valladolid ho ha impedit els últims segons de la pròrroga. Extasiades i esgotades ho han intentat, però la fèrria i dura defensa castellana ha bloquejat les de Joaquín Rocamora, que han tingut moments realment brillants.

El partit ha començar molt bé per a les il·licitanes, que han dominat el marcador amb comoditat. Però a partir del minut 20, les coses han canviat. El ritme era frenètic, amb contínues anades i tornades. Així, el Mustang pagava car el joc viu i espectacular, i defallia al voltant del descans perdent per 4 gols, la màxima renda del partit.

Aquesta diferència ha pesat molt a les cames de les joves jugadores –tenen una mitjana de 19 anys–, que sí que han capgirat el marcador –25-24 a sis del final–. Però no han pogut mantindre la intensitat.

Al cansament cal afegir la mala sort. En cinc ocasions el baló s'ha estavellat contra la fusta. Difícil de superar tant d'entrebanc. El marcador s'ha reduït fins a arribar a la fi del partit amb un empat a 25. Ana Martínez ha pogut desnivellar l'electrònic amb el temps complit en un colp franc que ha eixit alt per bastant.

L'Aula Valladolid ha pujat la intensitat un poc més –encara– en la segona part del temps afegit instaurant una defensa insalvable que ha causat dues pèrdues de baló il·licitanes ja definitives.

La millor del partit, i del campionat per a les il·licitanes ha sigut Jennifer Gutierrez, amb 9 gols –15 comptant els 6 d'ahir–, seguida per Ana Martínez amb 6 –12 comptant els 6 d'ahir.