L'Handbol Benidorm consolida la huitena posició en véncer el Guadalajara (33-28)

Els de Zupo han guanyat a l'Illa de Benidorm un dels històrics de la Lliga Asobal, el Guadalajara.

L\'Handbol Benidorm consolida la huitena posició en véncer el Guadalajara (33-28)

Els benidormers han eixit a la pista molt centrats, especialment en defensa, i han aconseguit protegir la porteria amb un parcial de 5 a 1 en els primers set minuts. No encaixaven i, a més, anotaven amb certa facilitat.

Les distàncies es mantenien tot i patir dos expulsions i veure com els manxecs milloraven en joc i en presència a l’àrea del Benidorm. Quan el marcador estava quasi equilibrat, 13-12, els de Zupo aconseguien de nou un parcial de 3 a 0. Amb el 17-15 s'arribava al descans.

La segona meitat ha estat realment intensa, amb un Guadalajara a l'atac que aconseguia avançar-se per un gol. Però l'actuació d'Iván Rodríguez ha sigut determinant amb dos gols que han impulsat l'equip cap a la victòria final.

Els últims minuts han sigut un intercanvi de gols entre els dos equips, però sempre amb un avantatge còmode dels de Benidorm.

Paván i Cabanas, dos bàsics en la formació dels de la Marina Baixa han sigut els màxims golejadors amb sis gols cadascun.

El pròxim partit serà dissabte a les 17 hores a Logroño.