L'Handbol Elx no troba oposició en el Zuazo (24-19)

El conjunt il·licità ha manat des de l'inici de l'encontre i en cap moment ha vist en perill la victòria. Jennifer Gutiérrez ha liderat l'atac amb sis gols.

Les jugadores de l'Handbol Elx durant un temps mort.

Partit còmode el que ha disputat al pavelló de Carrús l'Handbol Elx. Enfront, un rival de la part baixa de la classificació. El Zuazo només ha presentat oposició als minuts inicials perquè en l'equador de la primera part el marcador ja s'havia trencat (7-3). Les de Joaquín Rocamora han arribat al descans amb una diferència important per afrontar el capítol definitiu amb tranquil·litat (12-6).

Jennifer Gutiérrez, una vegada més, ha liderat amb sis gols l'atac de l'Handbol Elx. Ana Martínez, per la seua banda, ha portat el timó de la direcció de l'equip en pista. La jugadora ha marcat el ritme que més convenia a les franjaverdes.

Les de Joaquín Rocamora són terceres en la classificació, empatades a punts amb Gijón que ocupa el segon lloc. A més, la relliscada de l'Atlètic Guardés possibilita que el matalàs respecte a l'immediat perseguidor en la taula siga de tres punts. Jornada redona per a l'Handbol Elx.