Massa Bidasoa per a un combatiu Benidorm: 18-22

Els de la Marina aconsegueixen plantar-li cara a un dels equips més forts de la Lliga.

El Benidorm buscava el ple de victòries en les tres jornades de Lliga disputades, però el rival que visitava l'Illa de Benidorm juga la Champions i l'any passat acabà segon en la Lliga Asobal. Lluny d'acovardir-se els de la Marina, han eixit endollats al partit. Tercariol era un mur a la porteria i als d'Irun els costava ficar-se en l'encontre.

L'atac tenia nom propi, Álvaro Cabanas. El burgalés ha estat perfecte. Cent per cent en tots els llançaments i ha sigut l'home del partit. Llàstima que els 11 gols que ha fet no han sigut prou per a doblegar el Bidasoa.

Els de Latorre han dominat el marcador fins al minut 17, on la defensa dels visitants ha anat fent-se més forta i obligava els benidormers a buscar la zona dels pivots. La baixa de Porras, que es perd la temporada, s'ha notat i molt. La rereguarda dels visitants pareixia un embut i es feia forta al mig de la pista. Al descans han arribat amb el marcador de 8 a 13. Màxim avantatge.

En la represa, algunes imprecisions del Bidasoa i la major empenta dels locals, que no volien anar-se'n del partit, han fet que en el minut 20 la diferència fora sols d'un gol. Poc a poc els d'Irun s'han fet forts en la defensa i al contracolp han foradat la porta dels benidormers.

L'entrenador del Benidorm volia arribar al final del partit amb possibilitats de donar la sorpresa. Però els d'Irun han sabut controlar els minuts finals per a endur-se el partit.

El pròxim rival serà l'Osca, cuer de la competició.