• Nadal supera a Medvédev en cinc sets i triomfa a l'Obert dels Estats Units

    Esports Poliesportiu | 09/09/2019 09:30
    Benjamín Marín

    Quasi cinc hores ha durat la batalla física i mental entre el tenista número 2 del món i el número 4. Rafa Nadal ha estat contra les cordes de la mà del jove rus Daniïl Medvédev, que s’estrenava en una final de Grand Slam. Els dos primers sets han sigut per a l’espanyol i els altres dos per al rus fins que, en el quint, Nadal ha aprofitat l’ocasió per a tancar el partit. 

    24.000 espectadors han disfrutat d’un gran espectacle tenístic i han corejat el nom del manacorí moments abans de l’entrega de trofeus, el que ha provocat que el tenista s’emocionara. Nadal ha assegurat que “assaboreix cada moment perquè, a la seua edat, no sap si serà l’últim gran torneig a guanyar”. 

    També s’ha referit Nadal al seu rival, l’ha felicitat en públic i ha dit  que “tots han vist per què Medvédev és el número quatre del món amb tan sols 23 anys". Aquesta ha sigut la tercera final de Grand Slam de la temporada per a Rafa Nadal després d’arribar a l’última fase de Roland Garros, que va guanyar, i l’Obert d’Austràlia que va perdre davant Djokovic.