Remuntada de l'Handbol Elx i segona derrota del CB Morvedre

Les il·licitanes han guanyat l'Adesal Còrdova (27-22 ), mentre que les de Sagunt han caigut a O Porriño (29-19).

Imatge del partit entre el Porriño i l'Elx
Imatge del partit entre el Porriño i l'Elx / @BMMorvedre

Segona jornada de la competició regular i cara i creu per als equips valencians de la Lliga Guerreres. L'Handbol Elx ha sumat la segona victòria de la temporada, mentre que el Club Handbol Morvedre ha repetit derrota.

L'Elx, que va guanyar el primer partit de lliga a Tenerife, s'ha enfrontat a l'Adesal Còrdova al Pavelló de Carrús. L'equip il·licità no ha començat molt bé el partit i al descans se n'han anat al vestidor amb un marcador de 12 a 13 en contra. Però a la represa, l'equip de Joaquín Rocamora ha encarrilat l'enfrontament i ha remuntat el marcador (27-22). Amb aquest resultat, les il·licitanes se situen segones del grup B.

Segona derrota per a l'equip de Sagunt

D'altra banda, ell CB Morvedre ha caigut al pavelló municipal d'O Porriño. L'equip que entrena Montse Puche ha aguantat el ritme de les locals en la primera part, quan ha arribat a empatar el partit al minut 22 (9-9), però l'equip gallec ha sabut recol·locar-se i imposar el seu joc. D'aquesta manera, el BM Porriño s'emporta els dos punts i l'equip valencià continua a zero en la classificació després de dues jornades, ja que també van caure en el debut a casa.