• Sara Sorribes juga una final perfecta i guanya la Lliga MAPFRE

  Esports Poliesportiu | 19/07/2020 18:10
  Bernat Picó

  Sara Sorribes, recull el guardó del torneig / @RFET

  Sara Sorribes, 83a del rànquing WTA, ha guanyat la Lliga Mapfre després d'imposar-se en la final a Amanda Carreras, 334a del món, per 6-0 i 6-0. D'aquesta manera, Sorribes ha completat un torneig perfecte, en què ha comptat tots els partits per victòries: Irene Burillo 6-3 i 6-4; Eva Guerrero 4-6, 6-0 i 6,2 i Lara Arruabarrena en la semifinal 6-3, 6-7 i 6-2.

  "He fet un grandíssim partit. Estic molt contenta de com ha anat el torneig i tinc moltes ganes de seguir millorant", ha explicat durant la cerimònia final.

  La Lliga Mapfre és una competició organitzada per la Reial Federació Espanyola de Tenis amb l'objectiu que els i les tenistes puguen preparar la seua tornada al circuit internacional, després de la parada motivada per la Covid-19.

  Sorribes era la primera favorita del torneig, disputat al Club Tennis d’Aro i ha confirmat aquesta condició, jugant a un gran nivell i deixant sense opcions la seua rival en la final, que abans havia eliminat en semifinals la segona candidata, Aliona Bolsova. La setmana que ve la Lliga Mapfre tindrà com a seu el Club de Tenis Castelló.