Espanya, campiona d'Europa de waterpolo

El conjunt de Miki Oca s'ha imposat a Rússia per 13 a 12.

La selecció espanyola celebra el títol.

La selecció espanyola ha guanyat Rússia en una final emocionant. La gran actuació de la portera Laura Ester i la millora en defensa durant l'últim quart han sigut decisives en aquesta victòria.

Budapest ha tornat a ser l'escenari d'aquest nou triomf de la selecció que ja va guanyar l'Europeu en aquesta mateixa ciutat l'any 2017. Era la novena vegada que Rússia i Espanya es trobaven en un campionat europeu. Amb un balanç de 3 a 5 favorable per al combinat rus.

L'enfrontament ha començat amb un gol de les russes. Poc després Espanya ha fet el gol de l'empat. Aquesta ha sigut la tònica del partit fins a l'últim quart, quan el conjunt de Miki Oca ha millorat en defensa i ha bloquejat els atacs de la selecció russa. Mentrestant, l'ofensiva espanyola ha continuat. Els últims 3 gols espanyols han posat per davant el combinat i, aquest avantatge ha sigut suficient per a emportar-se la victòria.