• VINE AMB LA COLLA. Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó

  La Colla Avantatges | la Plana Baixa | 30/09/2019 20:11
  La Colla
  La Colla
  La Colla


  ⚠️ Mira ací les mesures de seguretat que apliquem contra la Covid-19.


  DESCRIPCIÓ: Les Coves de Sant Josep ubicades de la costa, en ple cor del Mediterrani i porta del Parc Natural de la Serra d’Espadà naix el riu subterrani navegable més llarg d’Europa on el visitant es retrobarà amb la natura i les sensacions de pau i harmonia que tan sols la terra sap donar-nos.

  És un espai únic i misteriós, on l’aigua ha modelat les roques al llarg de milers d’anys i on la humanitat va trobar refugi i llar en l’època prehistòrica.

  Són una aventura en les entranyes de la Terra, una visita de 45 minuts aproximadament on el visitant podrà descobrir l’imponent silenci, el misteri del seu origen i la sensació d’haver fet un viatge a través del temps

  CATEGORIA: Natura

  EDAT: A partir de 2 anys

  ACTIVITAT ADAPTADA:

  QUAN:

  Les Coves de Sant Josep obrin a partir de l’1 de juliol. Reserva una entrada a través del seu web i consulta totes les mesures de prevenció i de seguretat.

  De novembre a febrer: de 10:00h a 14:00h

  De març a octubre: de 10:00h a 13:30 i de 15:30 a 18:00h

  ON: Paratge de Sant Josep s/n. La Vall d’Uixó

  TELÈFON: 964690576

  WEB: www.covesdesantjosep.es

  CORREU ELECTRÒNIC: info@covesdesantjosep.es

  PREU PER A LA COLLA: 4,5 €

  PREU: 5 € tarifa infantil

  PREU ADULT: 8,5 € si acompanya un membre de La Colla

  10 € tarifa adult

  OBSERVACIONS: Cal reserva prèvia per correu electrònic: info@covesdesantjosep.es i indicar que eres membre de La Colla per a poder aplicar el descompte. No oblides presentar el carnet de La Colla en la taquilla de les Coves de Sant Josep per a beneficiar-te de l’oferta. Hauràs d’anar acompanyat d’un adult, qui haurà d’adquirir entrada tarifa d’adult que també tindrà preu especial. Esta oferta no és acumulable a altres