• VÍDEO | 23.01.2019 | Hui serà notícia

  Notícies À Punt NTC | 23/01/2019 09:27
  À Punt NTC

  Aquest dimecres obri les portes la 39 edició de Fitur, una de les cites més destacades per al sector turístic a l'àmbit internacional i en què la Comunitat Valenciana aposta pel turisme intel·ligent i sostenible. La  fira comença amb l’amenaça de boicot per part dels taxistes si no s’atenen les seues peticions. El sector del taxi exigeix la regulació dels vehicles VTC.


  L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'avís taronja per forts vents en totes les comarques valencianes. Les fortes ratxes s'han fet notar durant tota la matinada en diferents punts del territori i han superat els 100 quilòmetres per hora en municipis com Xixona, Teresa de Cofrents, Xiva o Catí. A les zones d'interior el vent fred i humit ha deixat empremta en forma de neu.


  La sala d'apel·lació de l'Audiència Nacional revisa aquest dimecres la sentència que va condemnar els huit joves d'Altsasu, a Navarra, per l'agressió a dos guàrdies civils i les seues parelles la nit del 15 d'octubre del 2016. En aquesta ocasió està previst que se citen a declarar nous testimonis que no van comparéixer en el judici.


  L'exgerent de la Fundació Jaume II el Just, Vicente Burgos, està citat aquest dimecres per a comparéixer a les Corts en relació amb la trama de l'operació Taula. També havia de declarar pel mateix cas l'exconseller de Cultura Esteban González Pons, però dimarts va comunicar a la presidència de la comissió d'investigació que no hi podria acudir per problemes d'agenda. No obstant això, ha deixat clar que vol anar-hi i que anirà quan el tornen a citar.