• Tests ràpids a partir d'aquest dilluns per a personal sanitari del Departament de Salut de Dénia

  Notícies COVID-19 | la Marina Alta | 27/04/2020 06:30
  À Punt NTC
  L'Hospital de Dénia en una foto d'arxiu.

  L'Hospital de Dénia en una foto d'arxiu.

  Aquest dilluns el personal del Departament de Salut de Dénia (Marina Alta) comença a fer-se tests ràpids per a garantir la seguretat de professionals i pacients, i protegir la resta de la població de possibles contagis per coronavirus.

  En total es realitzaran més de 3.000 tests serològics de detecció d'anticossos que abastaran els treballadors i treballadores de l'hospital, dels centres de salut de l'àrea i als residents i treballadors de les residències de la tercera edat.

  De la mateixa manera, altres hospitals del grup Ribera Salut, com els de Torrevella i del Vinalopó, també han pres mesures des del passat divendres, prenent la temperatura a totes les persones que volen accedir als centres. A més, a les portes dels recintes també es facilita gel hidroalcohòlic i mascaretes i es mantenen les normes de distanciament social als espais interiors i d'atenció al públic.

  En total, el grup preveuen fer més de 7.000 test ràpids a tot el personal dels seus hospitals i dels serveis externalitzats per tal de previndre contagis durant la desescalada