• Morella acull la setmana de la joventut

  Notícies Cultura | els Ports | 29/07/2018 20:30
  Teresa Violeta
  En la Setmana de la Joventut de Morella participaran menuts i joves de la capital dels Ports

  En la Setmana de la Joventut de Morella participaran menuts i joves de la capital dels Ports

  Morella, la capital dels Ports, enceta la primera setmana d’agost amb una gran quantitat d’actes emmarcats dins la Setmana de la Joventut: des d’espectacles infantils i cinema a la fresca, fins a diferents tallers per a menuts i joves. Aquesta setmana conclou divendres, 3 d’agost, amb la festa del Gremi de la Joventut.

  La regidora de la Joventut de Morella, Judit Garcia, ha explicat que l’agenda d’activitats durant el mes d’agost serà molt completa. Així, els xiquets i les xiquetes podran gaudir d’una setmana dedicada a una gran varietat de tallers i espectacles per a passar unes bones vacances a la ciutat. La regidora anima la gent a participar en tots els actes. Entre aquests espectacles, destaca el del dimarts a les 12:00 hores amb la representació d’Els tres porquets a la plaça de Colom. Dijous, 2 d’agost, hi haurà un acte de Salvem el Bosc a la nevera medieval.

  A més, també a Morella, durant la setmana que començarà tindran lloc els diàlegs d’estiu. Uns diàlegs que estan organitzats pel Centre d’Estudis dels Ports i en els quals es debatrà sobre el món de la lectura.