• Destaca en Ruta fomenta la relació entre empresa i ciència a la Vall d'Uixó

  Notícies Economia | la Plana Baixa | 19/09/2019 11:10
  À Punt NTC

  A la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa, s'inaugura aquest dijous la fira Destaca en Ruta. Un esdeveniment organitzat per la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real que té com a objectiu aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i els materials avançats per a potenciar les relacions entre universitat i empresa i els centres d’investigació.
     
  Destaca en Ruta té un programa centrat en tres eixos temàtics: emprenedoria, industrialització i canvi de model. Segons explica Tania Baños, alcaldessa de la Vall d’Uixó, és una manera "d'acostar la ciència a les nostres empreses perquè puguen ser més competitives". Assenyala la primera regidora que es tracta de crear valor afegit a través del coneixement i no de la baixada de salaris perquè "sempre s’haurà de competir amb països que seran més competitius en preus com ara la Xina".

  Transformació digital i formació especialitzada; economia circular i economia blava; i innovació en matèria de turisme, aquests són els temes que centraran fins al dia 20 les taules de reptes. Experts, empreses i entitats buscaran solucions als problemes que es plantegen en àmbits clau per al desenvolupament. 

  Una zona d’exposició i l’àrea dedicada a la divulgació científica, amb visites organitzades de col·legis i dies de portes obertes al públic en completen la programació.