• Elx acull la 14a edició de Focus Pime i Emprenedoria

  Notícies Economia | el Baix Vinalopó | 05/11/2019 07:30
  À Punt NTC

  La ciutat d'Elx (Baix Vinalopó) acull dimarts i dimecres l'edició número 14 de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana, considerada la trobada emprenedora més gran de la Comunitat Valenciana i un fòrum empresarial de referència en tendències empresarials i tecnològiques.

  En el fòrum participen més de 300 professionals del sector, que pretenen donar resposta als interessos i necessitats de pimes i emprenedors entorn de la transformació digital, innovació i competitivitat.

  Segons asseguren, les tecnologies de la informació i la comunicació són un marc transversal ineludible sobre el qual poder sustentar fortaleses competitives del desenvolupament econòmic regional, motiu pel qual la temàtica seleccionada gira entorn del management i la gestió, la transformació digital de l'experiència ciutadana i les eines de la transformació digital.

  En les ponències també tindran un protagonisme clar altres temàtiques transversals, com la internacionalització i Europa Oportunitats, amb un protagonisme especial per a l'apoderament femení.

  La iniciativa la promou i finança la Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dins de la política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons Feder de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.