• Labora busca 62 persones per a treballar en una cadena hotelera a la Safor i la Marina Baixa

  Notícies Economia | la Marina Baixa | 15/04/2019 14:11
  À Punt NTC
  À Punt NTC
  Imatge d'arxiu de l'habitació d'un hotel

  Imatge d'arxiu de l'habitació d'un hotel / Jan Claus

  La cadena hotelera Magic Costa Blanca contractarà 62 persones a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, per a treballar als seus establiments de Benidorm, l'Alfàs del Pi, Finestrat, Gandia i la Vila Joiosa. 

  Així, a Benidorm, es necessita cobrir amb urgència 2 llocs de pastisser/a, 2 de responsable de partida; 10 cambrers/es de pis; 10 ajudants de cuina; 5 rentaplats; 4 esteticistes; 2 perruquers/es i 2 cuiners/es. També calen 2 esteticistes-massatgistes o quiromassatgistes; 1 gerent de torn o subdirector/a d'hotel i 1 coordinador/a de serveis tècnics.

  A Finestrat urgeix incorporar 2 persones en llocs de responsable segon d'animació; 2 responsables de bar; 2 mecànics reparadors de maquinària industrial; 2 segons maîtres; 2 pintors i 2 obrers.

  A Gandia es requereixen 2 recepcionistes amb coneixements de rus i anglés, i 1 tècnic/a de control de qualitat alimentària amb funcions administratives.

  A la Vila Joiosa busquen 3 persones per a realitzar atenció telefònica de la central de reserves i 1 encarregat/ada de selecció de personal.

  Per últim, a l'Alfàs del Pi es necessita cobrir urgentment un lloc de treball de recepcionista amb coneixements d'anglés. 

  Per a saber els requisits concrets de cada lloc, les persones aspirants han d'entrar en GVAJobs a través de la web de Labora. La inscripció es fa a través de la mateixa oferta.