• El veïnat denunciat per empadronament massiu presenta l'agrupació electoral Endavant Vilamalur

  Notícies Política | l’ Alt Millars | 16/04/2019 13:10
  À Punt NTC
  Vilamalur, a l'Alt Millars, comptarà amb un nou partit per a les eleccions municipals

  Vilamalur, a l'Alt Millars, comptarà amb un nou partit per a les eleccions municipals / À Punt Mèdia

  La xicoteta localitat de Vilamalur, a l'Alt Millars, comptarà amb un nou partit per a les eleccions municipals. El grup de veïnes i de veïns, als quals l'alcalde els va negar l'empadronament, es presentaran a les municipals amb l'agrupació electoral Endavant Vilamalur. 

  L'agrupació d'electors, que van ser denunciats per empadronament massiu amb finalitat electoral, presentaran aquest dijous davant la Junta electoral la seua candidatura, mentre esperen que el jutge els done la raó i puguen finalment votar a la població, segons ha explicat la cap de llista d'Endavant Vilamalur, Rosa Gómez. S'espera que aquesta mateixa setmana el jutge decidisca si aquests 46 electors formen part o no del cens electoral d'aquesta població que, en l'actualitat el conformen 57 veïns.

  El Partit Popular, que actualment governa el municipi, va presentar una denúncia a la fiscalia per presumptes irregularitats en considerar que es tractava d'un empadronament massiu amb finalitat d'influir electoralment. Per la seua part, els demandats asseguren que tenen arrelament al poble, dret a empadronar-se i que volen canviar les coses.