• Segon dia d'Ofrena a la Mare de Déu del Remei

  Notícies Cultura | l’ Alacantí | 22/06/2019 07:30
  À Punt NTC

  Alacant celebra aquest dissabte el segon dia de l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Remei, patrona d'Alacant. És un dels actes més emotius de les festes de les Fogueres de Sant Joan, que aquest cap de setmana viuen els dies grans. 

  La comissió Pla-Hospital obri la segona part de l'Ofrena i la de Sant Blai, que enguany compleix 90 anys, serà l'encarregada de tancar la desfilada de comissions. L'Ofrena de Flors finalitzarà amb la bellesa del foc, Isabel Bartual Fernández, i les dames d'honor, Ana Esquerdo Zaragoza, Gema Lledó Pérez, Alba Martínez López, Alba Martínez Montero, Sonia López Pérez i Andrea Rodríguez Gómez.

  Els festers recorreran l'avinguda d'Alfons el Savi i la rambla de Méndez Núñez, i entraran pel carrer de Sant Josep. En arribar a la plaça de l'Abat Penalva, lliuraran els ramells de flors i entraran en la cocatedral de Sant Nicolau, on retran homenatge a la figura de la Mare de Déu, situada a l'altar major.

  L'acte es pot seguir en directe pel web i la televisió d'À Punt a partir de les 20:00 hores en un programa especial presentat per Ferran Cano.