• Dues víctimes de 15 anys, entre les 39 persones mortes trobades en un camió a Essex

  Notícies Món | 08/11/2019 19:14
  À Punt NTC

  La policia mou el contenidor del camió on es van descobrir els cossos a Essex (Regne Unit) el 23 d'octubre / Hannah McKay (Reuters)

  Dos adolescents de 15 anys figuren en la llista de les 39 persones d'origen vietnamita que van trobar mortes el mes passat en un camió frigorífic a Essex, al sud d'Anglaterra. 

  La policia britànica ha difós aquest divendres el llistat complet amb les identitats, edats i procedència dels 31 homes i 8 dones mortes que van aparèixer dins de la cambra refrigeradora del vehicle. La persona de més edat era un home de 44 anys.

  El succés va commocionar el Regne Unit i va reobrir un debat sobre els perills que plantegen les màfies que trafiquen amb persones, i sobre la necessitat de reforçar els ports.

  El camió on es van trobar els morts el passat 23 d'octubre havia viatjat fins a un complex industrial des del port de Purfleet, on havia arribat procedent del de Zeebrugge, a Bèlgica.

  El conductor de la cabina, el nord-irlandés Maurice Robinson, de 25 anys, va comparéixer davant un tribunal britànic, acusat de 39 càrrecs d'homicidi i d’altres delictes, mentre que dues persones més també han respost davant un jutjat de Dublín per la seua suposada relació amb el succés.