Abaixar l'IBI a les persones majors i amb rendes més baixes, proposta estrela del PP a Sueca

Isabel Bonig ha donat suport a la candidatura de José Luis Ribera amb l'objectiu de llevar-li l'alcaldia a Compromís.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig amb el candidat a alcalde de Sueca, José Luis Ribera, al mercat del municipi
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig amb el candidat a alcalde de Sueca, José Luis Ribera, al mercat del municipi

El Partit Popular de Sueca ha donat el tir d’eixida a la carrera electoral amb una campanya de proximitat al mercat del municipi. A l’acte ha assistit la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, per a donar suport a la candidatura de José Luis Ribera amb l'objectiu de llevar-li l'alcaldia a Compromís.

La proposta estrela dels populars és abaixar l'IBI a les persones majors i amb rendes més baixes. Així ho ha anunciat Ribera, que ha denunciat l'envelliment de les estructures de la ciutat i la falta d'un teixit empresarial consolidat. A més, ha assegurat que Compromís sols fa fet una política de “pedaços”, on les accions que han dut a terme ja les havia marcat anteriorment el Partit Popular.

Aquesta situació també l’ha corroborada Bonig, que ha criticat la mala gestió del bipartit de la formació taronja i els independents de Sueca. “Denunciem la nul·la gestió de Compromís a tota la comarca, especialment a Sueca, i la nul·la gestió del govern de la Comunitat Valenciana”, ha manifestat.

A més, els populars han proposat altres mesures, com ara la creació d’un projecte per a joves anomenat La cotxera.

El PP d'Alacant manté l’agenda electoral de la vesprada

La direcció nacional del partit ha decidit suspendre els actes com a mostra de condol per la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba. Però en l'àmbit autònomic el PP ha mantingut l'agenda electoral, on els mítings han començat amb un record a l’exvicepresident del Govern d’Espanya.

El candidat a l’alcaldia d’Alacant, Luis Barcala, ha fet, acompanyat de centenars d’afiliats i simpatitzants alacantins, el primer míting de campanya, on ha resumit la gestió de l'últim any a l'Ajuntament i ha presentat el programa electoral.

També et pot interessar

stats