Arxiven la denúncia contra el PP de Benejússer per presumpta compra de vots

L’Audiència d’Alacant no ha trobat “indicis de criminalització dels fets objecte de denúncia”.

El portaveu socialista Miguel Lopez Arenas
El portaveu socialista Miguel Lopez Arenas

L’Audiència d’Alacant ha arxivat la denúncia del PSPV de Benejússer contra el PP per un suposat delicte electoral relacionat amb una presumpta “compra de vots” en els comicis municipals de 2015, segons ha afirmat aquest dimarts l’alcalde i candidat a la reelecció pel PP, Antonio Bernabé. En la resolució ha conclòs que, després de les diligències practicades no ha trobat “indicis de criminalització dels fets objecte de denúncia”.

Bernabé ha manifestat la seua “total indignació i repulsa” per la denúncia que va interposar el socialista Miguel López, que torna a aspirar a l’alcaldia en els comicis del 26 de maig. L’alcalde popular ha assegurat que, amb aquesta resolució judicial, “es posa fi a quasi quatre anys d’una menyspreable mentida contra el PP” de la localitat i contra ell. Així mateix, ha anunciat que iniciarà les accions legals corresponents per a “restablir l’honor” i que es pague “pels danys causats”.

En les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 a Benjússer, el PP va obtindre un total de 1.623 vots, dels quals, segons els socialistes, 426 van ser per correu. Dies després d’aquest comicis, els socialistes van presentar una “impugnació electoral” en al·legar que “l’elevat” percentatge de vots per coreu registrat el dia dels comicis en aquesta localitat va poder influir en els resultats. 

També et pot interessar

stats