Boluda ‘fitxa’ Felipe González com a conseller d’una de les seues empreses

L’expresident del Govern espanyol ja va formar part del consell d’administració de l’antiga Gas Natural Fenosa fins al 2015.

Vicente Boluda i Felipe González
Vicente Boluda i Felipe González / Europa Press.

La companyia espanyola de transport marítim Boluda Corporación Marítima, de l’actual president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda, ha contractat l’expresident del govern espanyol Felipe González com a conseller de la seua filial de remolc portuari, Boluda Towage.

Amb una flota de prop de 250 remolcadors repartits pels principals ports d’Europa, Àfrica, Llatinoamèrica i l’oceà Índic, l’activitat de Boluda Towage engloba l’assistència a plataformes petrolieres, el remolc i fondeig de caixes de formigó per al sector de la construcció i el remolc de dics flotants i barcasses.

González ja va formar part del consell d’administració de Gas Natural Fenosa (ara Naturgy) des de l’any 2010, un fitxatge que l’empresa va justificar pel seu perfil d’estadista i la seua connexió amb Llatinoamèrica. El març de 2015, l’expresident de l’executiu espanyol no va renovar el càrrec.

També et pot interessar

stats