Bonig reclama a Sánchez que pague el deute amb els valencians

La presidenta del PP considera electoralista que Hisenda transferisca a les autonomies 4.500 milions d'euros abans que acabe setembre.

Bonig reclama a Sánchez que pague el deute amb els valencians
Bonig reclama a Sánchez que pague el deute amb els valencians

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha reclamat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que pague la totalitat del deute que manté amb els valencians. En un acte celebrat a Vinaròs, Bonig ha afirmat: “prou, estem cansats que utilitze els diners dels valencians al seu caprici i ens enganye”. 

Aquest dissabte, el ministeri d'Hisenda ha assegurat que treballa en una solució per a abonar a les comunitats autònomes les transferències a compte pendent al més prompte possible, sense concretar ni dates ni xifres. En canvi, algunes informacions periodístiques apunten que la fórmula legal ja està decidida, que permetrà abonar a les autonomies un total de 4.500 milions d'euros abans que acabe el mes de setembre. 

Bonig ha criticat que el cap de l'executiu central haja traslladat a través de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, que ha trobat la manera de pagar el deute ara que hi ha eleccions a la vista. 

També et pot interessar

stats