Ciutadans ratifica que no pactarà “ni amb el PSOE, ni amb Sánchez”

Toni Cantó també ha manifestat que no pactaran amb el PSPV a la Comunitat Valenciana.

El president de Ciutadans, Albert Rivera  amb el secretari general, José Manuel Villegas , i la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, durant la reunió l'executiva del partit
El president de Ciutadans, Albert Rivera amb el secretari general, José Manuel Villegas , i la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, durant la reunió l'executiva del partit / Luca Piergiovanni (EFE).

L’executiva de Ciutadans ha ratificat aquest dilluns que no hi haurà cap pacte postelectoral ni amb Pedro Sánchez ni amb el PSOE, segons ha remarcat el secretari general de Cs, José Manuel Villegas, i per primera vegada ha deixat totalment tancada la porta a una possible aliança amb els socialistes.

“Ni amb el PSOE ni amb Sánchez. Sánchez és el PSOE i el PSOE és Sánchez”, ha dit Villegas, en assenyalar també que si en el passat hi ha hagut un altre PSOE, no sap si hi haurà un altre Partit Socialista en el futur i ara, això és el que hi ha.

En aquest sentit, el diputat de Ciutadans Toni Cantó també ha manifestat a través del seu compte de Twitter que a la Comunitat Valenciana tampoc pactaran amb el PSPV. “Ha arribat l’hora de dir que no al nacionalisme català i sí a la Constitució”, ha assegurat Cantó. 

Per la seua banda, el síndic socialista, Manolo Mata, ja havia descartat aquesta possibilitat en l'entrevista aquest dilluns en 'À Punt Notícies matí'.

També et pot interessar

stats