Clara Tirado, PSPV: "És impresentable que Blasco continue negant la realitat"

La denunciant del cas Blasco assenyala que el que va fallar és que hi va haver funcionaris que van ser “còmplices” del polític.

Clara Tirado en 'À Punt Notícies matí'
Clara Tirado en 'À Punt Notícies matí'

“Denunciar la corrupció és una qüestió ètica, es denuncia per convicció”. Així ho creu la socialista Clara Tirado, una de les denunciants del cas Blasco, que ha contat en À Punt Notícies matí com li va arribar la filtració que va donar pas al cas Cooperació. Diu que no ho va dubtar ni un moment, perquè en una situació així “no hi ha més remei que anar a denunciar quan tens irregularitats tan manifestes”. 

En aquest sentit, la diputada del PSPV ha assegurat que “és impresentable que Blasco continue negant la realitat”, una trama en què la socialista comenta que el funcionaritat va tindre un paper clau perquè Blasco poguera portar endavant la seua “catedral de la corrupció”. “El que va fallar és que hi va haver funcionaris que van ser còmplices del polític de torn”, ha comentat. “Hi va haver una voluntat de saltar-se les normes i delinquir”.

Així mateix, Clara ha assenyalat que el seu partit ha tingut i té “tolerància zero” cap a la corrupció, perquè “el més important és com s’actua contra ella”. En aquest sentit, la socialista ha defensat l’actuació del seu partit amb l’expresident de la Diputació de València i candidat a l’alcaldia d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, investigat en l’operació Alqueria. “No hi ha cap dubte sobre l’actitud que es va tindre en eixe moment”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats