Dalmau no creu en “grans macroprojectes” com Intu Mediterrani

L’alcalde de Paterna demana “respecte” cap a un projecte que crearà “més de 8.000 llocs de treball”.

Dalmau no creu en “grans macroprojectes” com Intu Mediterrani
Dalmau no creu en “grans macroprojectes” com Intu Mediterrani

El nou vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, d’Unides Podem, insisteix en la idea base que ha mantingut la coalició en la legislatura anterior respecte la construcció del projecte comercial Intu Mediterrani a Paterna.

Així, Dalmau ha assegurat que no creu en els grans projectes, i menys, en nuclis de població on el que cal és donar suport al comerç xicotet i mitjà. A més, el vicepresident segon del Consell, considera que grans centres com aquests afecten enormement el medi ambient.

Sagredo demana “respecte” per al projecte

Per la seua banda, l’alcalde de Paterna, el socialista Juan Antonio Sagredo, ha demanat responsabilitat a Dalmau a l’hora de parlar d’una de les majors inversions estrangeres a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, Sagredo li ha recordat que Intu Mediterrani ja està en procés de tramitació i l’ha citat a una reunió per a mostrar-li el projecte amb detall.

Segons l’alcalde de Paterna, es tracta d’un projecte “sostenible, dinamitzador de l’economia i regenerador del territori” que crearà “més de 8.000 llocs de treball”.

També et pot interessar

stats