El Consell paralitza un desnonament a Oliva

S’ha ajornat mentre es busca una solució residencial per a la família afectada, una parella amb tres fills menors.

El Consell paralitza un desnonament a Oliva
El Consell paralitza un desnonament a Oliva

La Conselleria d’Habitatge ha aconseguit paralitzar un desnonament a Oliva després d’arribar a un acord amb l’entitat bancària. Així, s’ha ajornat mentre es busca una solució residencial per a la família afectada, una parella amb tres fills menors.

La paralització de l’orde de desnonament permetrà a aquesta família d’Oliva disposar d’un termini per a trobar un habitatge de lloguer que puguen afrontar amb la Renda Valenciana d’Inclusió que perceben. El vicepresident segon i conseller de Vivenda, Rubén Martínez Dalmau, ha subratllat que un dels objectius prioritaris del Consell “és posar fi a la problemàtica dels desnonaments”.

Així mateix, ha destacat que una de les majors apostes de la Conselleria d’Habitatge en aquesta legislatura “serà augmentar el parc públic d’habitatge perquè ens permeta donar resposta a les urgències”.

La justícia europea avala Bankia per a iniciar un desnonament

Precisament, aquest dilluns el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha donat la raó a Bankia en relació amb el desnonament d’un matrimoni alacantí, que acumula 38 quotes impagades en un contracte hipotecari que, a més, contenia una clàusula declarada abusiva, segons una resolució.

També et pot interessar

stats