El govern central crea una comissió contra la manipulació de les competicions esportives i el frau en apostes

Es constituirà en agost i ha sigut promoguda pels ministeris d'Hisenda, Interior, i Cultura i Esport per treballar de manera coordinada.

El nou organisme elaborarà plans contra les actuacions il·lícites en l'àmbit de les competicions esportives i el frau en les apostes
El nou organisme elaborarà plans contra les actuacions il·lícites en l'àmbit de les competicions esportives i el frau en les apostes / Europa Press

El govern central ha aprovat una orde ministerial per la qual es crea la comissió nacional per a combatre la manipulació de les competicions esportives i el frau en les apostes, que es constituirà en setembre.

Segons el Ministeri d'Hisenda, l'objectiu d'aquest nou organisme serà elaborar plans d'actuacions, recomanacions o diagnòstics per a detectar, previndre i combatre les actuacions il·lícites en l'àmbit de les competicions esportives i el frau en les apostes.

Aquesta normativa ha sigut promoguda pels ministeris d'Hisenda, Interior i Cultura i Esport i pretén lluitar contra les pràctiques delictives mitjançant una actuació coordinada de tots els seus membres, així com amb l'aportació de persones de "reconegut prestigi" al voltant de les competicions esportives i en el de les apostes.

Una de les majors amenaces sobre l'esport

La corrupció vinculada a la manipulació de les competicions esportives i al frau en les apostes relacionades amb aquestes, tant les esportives com les hípiques, constitueix una de les principals amenaces que planen sobre l'esport.

També et pot interessar

stats