El PSPV celebra la festa de la democràcia i la llibertat a Nàquera

El partit ha représ la campanya electoral després de dos dies de dol per la mort de Rubalcaba.

El PSPV celebra la festa de la democràcia i la llibertat a Nàquera
El PSPV celebra la festa de la democràcia i la llibertat a Nàquera

El PSPV ha représ aquest diumenge la campanya electoral després de dos dies de dol per la mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba i ho han fet amb la celebració de la festa per la democràcia i la llibertat a Nàquera, al Camp de Túria. En l’acte, en què el discurs s’ha centrat en la rellevància dels comicis europeus, han participat el secretari general del PSPV, Ximo Puig; la candidata socialista al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, i la candidata a l’alcaldia, Elisa Martínez.

Puig ha remarcat que l’aposta dels socialistes és frenar l’augment de l’extrema dreta en el marc comunitari i fer d’Europa un territori més “social i cohesionat”. “Demane a les forces democràtiques conservadores que no es deixen arrossegar pel missatge de ruptura democràtica que plantegen les extremes dretes”, ha manifestat.

D’altra banda, la candidata socialista al Parlament Europeu ha afirmat que els “bons resultats” aconseguits a Espanya i a la Comunitat Valenciana es repetiran en les pròximes eleccions europees.

El municipi triat per a celebrar la festa de la democràcia, Nàquera, va ser l’únic municipi de la Comunitat Valenciana en què Vox va ser la llista més votada per a les eleccions generals celebrades el passat 28 d’abril.

Sanguino reclama que les festes d’Alacant siguen més populars

El candidat del PSPV a l'alcaldia d'Alacant, Paco Saguino, ha assistit aquest diumenge al certamen de paelles que organitza la Federació de Fogueres de Sant Joan, un acte en què han participat més de 5.000 persones. Sanguino ha assenyalat la necessitat de fer les festes d’Alacant més populars i ha anunciat algunes propostes del partit com incloure un museu en el castell de Santa Bàrbera o organitzar una gran desfilada al mes d’agost.

També et pot interessar

stats