El PSPV d'Ontinyent proposarà nova llista municipal després de la renúncia de Jorge Rodríguez

L'agrupació socialista manifesta que encara no tenen cap nom per a encapçalar-la.

L'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el secretari d'organització del PSPV-PSOE José Muñoz en un acte recent
L'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el secretari d'organització del PSPV-PSOE José Muñoz en un acte recent / À Punt NTC

La secretària general del PSPV-PSOE a la província de València, Mercedes Caballero, ha assenyalat aquest dimecres que després de "fer-se a un costat" Jorge Rodríguez serà l'agrupació d'Ontinyent la que propose la llista municipal, i de moment no hi ha un nom per a encapçalar-la.

Caballero ha fet aquestes declaracions després d'anunciar l'alcalde d'Ontinyent la seua marxa del PSPV-PSOE després de l'alçament del secret del sumari del cas Alqueria en el qual figura com a investigat durant la seua etapa com a president de la Diputació de València.

"Jorge Rodríguez s'ha fet a un costat i ha dit que no encapçalarà la llista del PSOE en el municipi d'Ontinyent", ha dit Caballero després d'acudir al costat de la candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, a registrar la candidatura en la Junta Electoral.

A partir d'ací, ha dit, "la llista haurà de fer-la l'agrupació d'Ontinyent, es presentarà i la comissió de llistes de país i federal en donarà el vist i plau. Tindrà de temps fins al 22 d'abril i estem ací, una cosa darrere d'una altra".

Preguntada per si ja tenen algun nom per a encapçalar la candidatura d'Ontinyent, Caballero ha dit que no. "Crec que hem d'esperar un temps i respectar l'agrupació d'Ontinyent, que és la que ha de fer la proposta de la llista", ha afirmat.

També et pot interessar

stats