El PSPV tramita la baixa d'un regidor de Xèrica després d'una denúncia per robatori

L'exregidor havia sigut gravat mentre forçava un calaix on es trobava la clau de la caixa forta.

VÍDEO | El PSPV tramita la baixa d\'un regidor de Xèrica després d\'una denúncia per robatori

El PSPV ha tramitat la baixa com a militant del partit i la dimissió com a regidor de Xèrica de Santiago Cortés, després d'una denúncia presentada per l'Ajuntament pel robatori de xicotetes quantitats de diners que s'havien recaptat amb motiu de les festes taurines.

Segons l'alcalde d'aquest municipi de l'Alt Palància, Jorge Peiró (PP), van començar a trobar a faltar xicotetes quantitats de diners procedents de la recaptació de les festes taurines i van decidir instal·lar una càmera de seguretat. La càmera va gravar l'exregidor forçant un calaix que contenia la clau de la caixa forta, on es guardava els diners recaptats.

En tindre coneixement d'aquests fets, l'Ajuntament va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil i divendres passat l'alcalde va informar del robatori els grups municipals (PP, PSPV i EU). El PSPV ha afirmat que s'ha sorprés pel comportament del regidor i que, quan va conéixer els fets, va actuar "amb rapidesa i responsabilitat". A través d'un comunicat, el partit socialista ha demanat disculpes als veïns per "una situació que no hauria d'haver-se produït mai", ja que es tracta d'actuacions no admissibles.

També et pot interessar

stats