Elio Cabanes, seté aspirant a la presidència del PP

Íñigo de la Serna es descarta com a candidat per a liderar el partit i donarà suport a la candidatura de Sáenz de Santamaría.

Seu del Partit Popular a Madrid
Seu del Partit Popular a Madrid / Europa Press

Elio Cabanes, el regidor de la Font de la Figuera, a la Costera, s'ha convertit en el seté candidat a succeir Mariano Rajoy al capdavant del Partit Popular.

Cabanes s'ha mostrat molt crític amb el fins ara líder del partit, a qui ha acusat d'haver deixat Espanya en mans de "la pitjor esquerra que ha existit en el nostre país".

Així, la candidatura de Cabanes se suma a les de Dolores de Cospedal, Soraya Sáenz de Santamaría, Pablo Casado, José Luis Bayo, José Manuel García-Margallo i José Ramón García Hernández.

El termini perquè els aspirants presenten els avals acaba aquest dimecres a les dues del migdia. Els candidats han de presentar, com a mínim, cent avals de militants per a poder competir en el procés intern, que culminarà en el congrés extraordinari del partit els dies 20 i 21 de juliol.

De la Serna descarta presentar-se

L'exministre d'Indústria, Íñigo De la Serna, ha anunciat aquest dimecres que no es postularà com a candidat a succeir Mariano Rajoy en la presidència del PP i recolzarà la candidatura de l'exvicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría.

"Faré el que estiga en les meues mans per a donar suport a la seua candidatura", ha dit en roda de premsa a Santander, en una compareixença convocada a última hora d'aquest dimarts. L'exministre de Foment, Íñigo de la Serna, s'ha descartat com a candidat per a liderar el PP perquè ha assegurat no sentir-se "preparat per a aquest repte" i ha manifestat que dóna el seu aval a l'exvicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría.

També et pot interessar

stats