Els grups del Botànic aproven bonificar la successió d'empreses

L'esmena sobre els interins en la Policia Local no ha prosperat perquè Unides Podem hi ha votat en contra, juntament amb l'oposició.

VÍDEO | Els grups del Botànic aproven bonificar la successió d\'empreses

La comissió d'economia de les Corts ha représ la votació de les esmenes de la coneguda com llei d'acompanyament als Pressupostos de la Generalitat del 2020. 

Els partits del Botànic han aprovat l'esmena a la llei d'acompanyament dels Pressupostos de la Generalitat per a bonificar la successió d'empreses agrícoles i de dimensions menudes. El PP i Ciutadans no han votat a favor de l'esmena per la qual es bonificarà al 99% l'impost de successions en les empreses familiars agrícoles i les empreses individuals o negocis professionals. Entenen que l'admissió a tràmit incompleix el Reglament de les Corts. Per aquest motiu han anunciat un recurs.

En canvi, l'esmena sobre els interins en la Policia Local, que permetria contractar interins, no ha prosperat perquè Unides Podem hi ha votat en contra, juntament amb l'oposició.

Així mateix, Unides Podem i Compromís havien plantejat dues esmenes per a la instauració d'una taxa sobre begudes ensucrades, que s’han retirat abans de la votació.

També et pot interessar

stats