Front comú per a reclamar el Tren de la Costa

Els alcaldes de Dénia, Oliva, Bellreguard i Gandia reclamen al Ministeri de Foment que mantinga el traçat original del tren Gandia-Dénia

Front comú per a reclamar el Tren de la Costa
Front comú per a reclamar el Tren de la Costa

Els alcaldes de Dénia, Oliva, Bellreguard i Gandia han reclamat al Ministeri de Foment que mantinga el traçat original del Tren de la Costa entre Gandia i Dénia. Així, exigeixen que es descarte la segona opció plantejada en l'últim estudi remés als ajuntaments.

L’alternativa proposada per Foment deixaria a Gandia sense estació en el centre de la ciutat, a Bellreguard sense baixador i destrossaria tota la zona agrícola al seu pas per Daimús.

Per tot això, els alcaldes d’aquestes localitats, de Compromís, s’han reunit a l’estació de Renfe de Gandia per a protagonitzar un front comú i han exigit a l'Estat que no busque més excuses per a no executar el projecte.

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha assegurat que al ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, com a valencià, “se li hauria de caure la cara de vergonya pel lamentable funcionament dels trens de rodalies i per no impulsar definitivament el tren Gandia-Dénia”.

També et pot interessar

stats