Han trobat la seu del PSPV de Paterna amb pintades de "Rates traïdores"

Els socialistes han denunciat les pintades davant de la Policia Nacional i qualifiquen el fet com un "atac a la democràcia".

Pintades a la seu del PSPV-PSOE de Paterna
Pintades a la seu del PSPV-PSOE de Paterna / Europa Press

El PSPV-PSOE ha denunciat aquest dijous el cas d'unes pintades fetes amb esprai a la seu de Paterna, on pot llegir-se "Rates traïdores" i han qualificat el fet com un "atac a la democràcia". Els socialistes ja han posat la denúncia davant de la Policia Nacional.

"Un atac contra la democràcia per aquells que no la coneixen ni entenen. Continuarem defensant la Constitució, la justícia i la democràcia des del govern de Pedro Sánchez", ha escrit en el seu Twitter l'agrupació local paternera.

El PSPV ha lamentat els fets i ha assegurat que "enfront de la intolerància, més força i convicció democràtica". El secretari d'organització, José Muñoz, ha mostrat "tot el suport" als companys del PSOE de Paterna i a l'alcalde, "que aquesta nit han sigut víctimes dels violents". 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha condemnat l’atac a la seu a través del seu compte de Twitter i ha assegurat que contra l’odi i la intolerància, continuaran defensant “els valors socialistes, la democràcia i la llibertat”. 

També et pot interessar

stats