Jutgen una exregidora d'Ibi acusada d'afavorir familiars amb viatges i cursos

El fiscal demana per a l'exresponsable d'Esports una pena de dos anys de presó i dotze d'inhabilitació.

Audiència d'Alacant
Audiència d'Alacant

L'Audiència d'Alacant jutja aquest dilluns una exregidora de l'Ajuntament d'Ibi (Alcoià), acusada d'haver afavorit familiars i amics amb activitats organitzades des de la seua àrea de govern en el consistori. El fiscal demana una pena de dos anys de presó i dotze d'inhabilitació per a exercir càrrecs o treballs públics. 

Els fets van ocórrer entre els anys 2005 i 2006, quan la regidora, responsable de l'Àrea d'Esports i Serveis Públics organitzava excursions i cursos en què reservava places per als seus familiars i amics de forma gratuïta. El fiscal del cas considera, a més, que la regidora contractava també familiars i amics que organitzaven les activitats o actuaven com a monitors.

Segons es va precisar durant la instrucció del cas als jutjats d'Ibi, el cost es va finançar gràcies a la recaptació obtinguda per les taxes d'utilització del poliesportiu municipal i per una comptabilitat paral·lela. El ministeri públic l'acusa de delictes continuats de prevaricació i activitat prohibida als funcionaris públics.

També et pot interessar

stats