La Crida pel Finançament lliura un manifest a Fulgencio que insta el govern espanyol a condonar el deute

L’associació ha convocat un acte a València per manifestar-se contra “l'espoli” que pateixen els valencians i les valencianes.

Membres de la plataforma Crida pel Finançament Valencià
Membres de la plataforma Crida pel Finançament Valencià / Arxiu (Europa Press)

La Crida pel Finançament ha convocat un acte aquest dimecres, davant de la Delegació del Govern a València, per a reivindicar una millora del finançament de la Comunitat Valenciana i per manifestar-se contra l'"espoli" que pateixen els valencians. 

En aquest acte lliuraran un manifest al delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, on s'inclouen reclamacions com la condonació del “deute històric”.

La Crida pel Finançament agrupa diverses entitats i persones que consideren que "cal implementar un altre sistema de finançament i acabar l'espoli per a poder avançar en un vertader autogovern, millorar la vida de les treballadores i els treballadors i del conjunt de la societat".

"Per això no podem esperar mesos i anys a tindre un nou sistema de finançament per a poder tindre els recursos necessaris per tal d'aplicar les polítiques que les valencianes i els valencians necessitem", han agregat en l’associació.

També et pot interessar

stats